Express yourself

X2! Express yourself med en galen hårfärg: Provat colorista washout pastel blue hair, så kul! Resultatet blev väl helt ok inte tipp topp men så trött på mitt hår och ville ha en snabb förändring, och efter ett tags velande vågade jag mig på det. Var lite nervöst att gå till jobbet, jag menar, vad ska kollegorna tro när man har blått hår?!

Sen express yourself med din hemmastil, vänstra bilden är på jobbet och högra hemma. Finns ju inget bättre än att komma hem och slänga på sig något asgött 🙌

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>