Godmorgon lördag, välkommen!

Det har varit en intensiv men bra vecka. Igår fredag efter jobbet firade Elin och jag veckans slut med bubbel, drinks och asiatisk tapas.

I torsdags var det acando academy kick Off där vi hamnade på OGBG och även där käkade göttigt asiatiskt.

I onsdags var jag hos frisören och kom hem sjukt missnöjd, det var ett riktigt slöseri med tid och pengar. Färgen blev inte bra så det ser ut som att jag fortfarande har utväxt men i en ny färg… suck 😭

I tisdags var det kvällsmöte på jobbet och i måndags var jag och tränade plyo efter jobb. Bara hunnit träna det passet så måste träna idag eller imorgon eller båda (nyårsmålet är två gånger per vecka som minimum)Trevlig helg 😘

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>