Long time no see

Ja, det känns tråkigt att det var så längesedan jag skrev, med ett kort minne som jag så är det ett sånt grymt sätt att minnas vad som hänt och vad jag gör! Och att jag slutade mitt i dokumentationen av resan känns ju sådär, kunde jag inte åtminstone gjort klart den? Hm, ska försöka färdigställa den i efterhand ur minnet.

Så det är början av 2018 och snabb recap slutet av 2017:

  • Konferens i Zell Am Zee, otrolig otur med vädret men provade rafting i kylan och regnet (vilket var magiskt, i shit you not, såå kul)
  • Hittat boende och blivit ”riktig” göteborgare
  • Firat jul och nyår
  • Hängt med vänner och familj
  • Jobbat en hel del
  • Etc, etc

Livet går från stundtals jobbigt till stundtals strålande, är en ganska märklig period.

Gisela och jag på julafton. Var riktigt mysigt att få några dagar ledigt att spendera med nära och kära ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>