Tack för en härlig tid, semestern!

Hej! Fyra veckors semester går mot sitt slut, men vilken semester det har varit. Den började med ett bröllop i Göteborgs skärgård innan vi drog ned till Malmö och packade om väskorna för vår roadtrip. Under de knappt tre veckor vi spenderade hann vi uppleva en hel del, tänkte att jag ska skriva om resan lite mer ingående i separata inlägg, men början redan ikväll.

I vilket fall kom vi hem natten till tisdag, efter två flygningar, fyra timmar på Island och tågkaos på Kastrup (ovanligt, som förre detta Köpenhamn-pendlare är jag tyvärr inte förvånad). Under veckan har vi tagit det väldigt lugnt. Vi har njutit av att ha Jackie (som vi hämtade i tisdags), av att få vila och sova ut, att få äta hemlagad mat, börja träna lite smått. Det har också varit mysigt att hinna träffa lite vänner, i onsdags träffade jag Mikaela och Linnea för en catch up på Ribbans strand där det förtärdes jordgubbar, rose och sangria. I torsdags tog jag och Louise också en catch up, där vi snackade bort timmarna över en god måltid på Broderstugan. Och igår var träffade jag ännu fler vänner på Alexanders ”Välkommen hem” överraskningsfest. Malmöfestivalen drog igång igår så vi avslutade kvällen med att kika på Joy. Ikväll är Anton ute med vänner så jag och jackie girls night framför friidrotts-VM. Imorgon ska vi ut till Klågerup och grilla hos Antons föräldrar.

Sedan är det dags att ladda om inför en intensiv höst, flera roliga saker väntar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>