Torsdagsmode

Hej och godmorgon torsdag! Börjar den självklart med min morgonkaffe i sängen. 

Imorgon är sista arbetsdagen innan semestern, känns skönt! Men lite rörigt. Ska verkligen försöka ta vara på tiden och uppleva varenda ögonblick. För vem vet vart vi är om exakt en vecka? Kanske på väg till Las Vegas? (Troligtvis sover vi..)

Midsommar var magisk, återigen i Rörum i stugan, fullt av mat, dryck, lekar och goda vänner. Även Coldplay var ren magi, bästa vän, sol, drömmusik. Helt underbart! På lördag fyller Anton år, men då vi är på bröllop då så firade vi i lördags med en sjukt lyckad födelsedagsfest. Lite för stor för vår lägenhet men finns det hjärterum..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>