Sommar för en långhelg

Långhelgen är över och som rubriken lyder har vi haft ett riktig sommarväder, helt overkligt varmt faktiskt. Så pass att frusna jag haft shorts, T-shirt och ja till och med bikinipremiär. 

Torsdags var röd dag och jag och hjärtat stack till stan där vi shoppade och käkade lunch. Sedan åkte vi till Klågerup och spelade sällskapsspel och grillade.


På fredag jobbade vi, innan vi satte oss i bilen för en roadtrip över Skåne till motsatt kust och Linnea och Philips stuga tillsammans med Mickan och Mackan. Kubb, grill, promenad, strandhäng, cab, lunch i Kivik kanske kan sammanfatta det semesterdygnet. 


När vi kom hem på lördagen skulle Anton gå och träna, och jag som inte ville vara sämre gav mig ut på den tyngsta och varmaste löprundan på länge. Sedan gick Anton ut med sina polare och jag sträckkollade fyra avsnitt pretty little liars.

Igår söndag hade jag och Mickan egentligen bestämt oss för att gå till stranden, men när vi väl packat strandhanddukarna och gett oss ut så var solen borta. Men vi gick ändå till havet och tog en islatte. Vår dag på stranden blev en lång promenad istället. Sedan körde jag ett bodyattackpass, superskoj då det var enormt längesedan sist. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>