Måndag

Godmorgon. Sitter i vanlig ordning på morgontåget mot Göteborg och jobbet och laddar inför veckan. Ikväll är vi några som springer vårruset, på onsdag kväll ska jag och mamma hitta på något trevligt och på torsdag kväll blir det lite mer trevligheter med jobbet. Sen på fredag morgon åker jag till Stockholm, för i helgen väntar bal.

Det varma fina vädret verkar tyvärr ha lämnat, men i lördags var det härligt. Kristoffer skulle springa toughest och vi skulle supporta. Vi promenerade dit med Mickan. På vägen laddade vi med stenungsbakad getostpizza och öl. Efter en dag på Ribban med gött häng kom vi hem vid 17. Lite röda i ansiktet och trötta efter dagen vilade jag innan vi spenderade kvällen med middag med vänner. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>