Måndag

Godmorgon! 

Vilken härlig helg vi har haft. Fokus har varit hundmys, shopping och god mat. Både lördag och söndag blev shopping och häng på stan, lördag själv och söndag med älsklingen. Nu är plånboken tom men bagagehyllan på tåget fullt 😉

Igår lunchade vi med pappa och mamma och jag fick min födelsedagspresent. Vi kollade på Stefan Löfven som höll sitt första maj tal i folkets park. Efter det hängde jag med Mikaela och Alfons till Ribban där han fick springa av sig och vi fick ta en chailatte. Sedan tog jag en kortare löptur för att känna av kroppen och prova mina nya löparskor. De var sköna men fick en liten blåsa under foten den sista kilometern. Om en vecka ska jag och några kollegor springa vårruset, får se om det blir de gamla eller nya skorna då. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>