Saturday morning

Och regnet vräker ner utanför. Sitter i soffan med Jackie och en kopp kaffe, Nyhetsmorgon och en bok. 

I onsdags var det min 26årsdag och hela veckan har varit ett långt trevligt firande. I tisdags jobbade jag och teamet sent för att färdigställs inför slutpresentation i en kurs, och när jag kom hem vid halv tio hade mamma dukat upp med goda ostar, marmelad och bubbel. En fantastisk överraskning! På själva födelsedagen slutade jag i tid och när jag kom hem fick jag en liten present av mamma, jag gjorde mig i ordning och sedan kom Anton. Tillsammans åkte vi till Majorna och såg på Lotta och hennes vänner spela, riktigt grymma! Några öl och trevligt häng senare åkte jag och Anton tillbaka hemåt men stannade och käkade indiskt innan. Väl hemma fick jag min present. En otroligt mysig dag helt enkelt. 

På torsdagen hade vi slutpresentationen, det gick riktigt bra! Är stolt över mig och mitt team, vi har kämpat med detta i tre månader nu :) 

Igår fredag var jag med på fredagsträningen, det var ett roligt cirkelpass. På eftermiddagen höll jag och en kollega ett quiz på jobbet, väldigt trevligt inslag innan långhelg. Efter jobbet åkte jag och Anton hem mot Malmö. Vi delade vägen med oändligt antal husvagnar och fullpackade bilar, rusningstrafik gånger hundra alltså… på vägen stannade vi i Lund och tog med Jackie till Malmö.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>