Monday morning

Godmorgon! Klockan är 06 och jag sitter i vanlig ordning på morgontåget mot Göteborg och jobbet, blev en kort visit i Malmö då jag åkte ner i lördags istället för i fredags. 

I fredags var det nämligen after work med bästa Nova, vi drog till beach center och lirade beachvolley och käkade burgare. Till det blev det ett par öl. Sedan hem, en kopp te med mamma och en tidig kväll. 

I lördags gjorde vi inte mycket, jag anlände till Malmö vid lunchtid och vi orkade inte fixa något så det blev kebabtallrik. Sedan tittade vi ifall alla serier vi missat under veckan och på kvällen blev det tacos, talang och långfilm. Dagen spenderades alltså mestadels i soffan vilket var otroligt skönt då jag var helt orkeslös. På söndagen cyklade vi till en stan, trotsade kyla och blåst och tog en kaffe utomhus vid kanalen. Innan vi cyklade tillbaka tog vi en kort shoppingtur där Anton köpte ett par shorts. Optimistiskt vid detta väder… 

Nu väntar en intensiv vecka med mycket kvällsjobb men också mycket kul! Idag är det min och Antons tvåårsdag, på onsdag fyller jag år. Egentligen inget att glädjas åt men dels kommer Anton upp då och dels ska jag gå på Lotta med vänners spelning så ja, det längtar jag till! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>