Långhelg

Hej! Long time no see nu. Det har blivit tisdag morgon, vilket innebär måndag morgon denna vecka. Både fredag och måndag var röda dagar, känns superlyxigt och ovanligt att ha varit ledig, som butiksmedarbetare var man inte bortskämd med sånt direkt. Jag tog tåget till Malmö efter jobbet i torsdags och sitter på tåget till jobbet nu. På långfredagen var det middag hos Antons familj. Mängder av god mat som vanligt! Vi åt konstant i sex timmar kändes det som… Senare på kvällen hämtade vi Jackie som vi hade tills igår. 

Lördagen blev riktigt lugn och skön, det var riktigt regnigt och kallt dessutom. Vi åkte stan runt och handlade till nästa dags middagsbjudning, och det var ungefär allt vi var ute. 

På söndag kväll kom Mikaela, Marcus, Linnea och Philip och vi bjöd på oxfilé och rödvinssås och jättecookie till efterrätt. Vi drack vin och spelade ryktet går, mycket trevligt! 

Igår måndag lämnade vi Jackie på eftermiddagen och lagade hemmagjord pizza. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>