Fredag 

Jaa hörni! Så var det fredag, och jag har inte riktigt spenderat veckan på det sätt jag hade önskat. I måndags var jag som sagt hos Louise och vi pratade bort 4.5 timmar. Om allt mellan himmel och jord, jobb, privat, träning, drömmar, rädslor. Väldigt mysigt! Men sedan tisdag har jag i stort sett varit home bound av förkylning. Längesedan  jag var såhär sjuk, jag blir faktiskt nästan aldrig sjuk. Men dock inte så oväntat då Anton varit dålig. Men ändå lite oväntat då jag som sagt inte brukar bli smittad. 

Men men, nu är det som det är. Inte ett pass har jag tränat och ärligt talat har jag inte ens gått utanför dörren utom för att handla eller slänga sopor. 

Vi har i alla fall avverkat lite film. Zootropolis  (så bra!!😍), inside out och igår när Anton sov i soffan tittade jag på en vampyrs bekännelser på tv. Så ja nu fortsätter ännu en riktigt tråkig dag i väntan på att bli frisk haha, tur att man har sitt glädjeämne mat att se fram emot. Är ju både lunch och middag och snacks kvar idag 😉 även om jag får erkänna att tacos i veckan inte var en hit när man har ont i halsen och saknar smak. Well Well,  hoppas ni mår bättre! Kram 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>