Måndag

Godmorgon 2017! Det nya året har börjat och det firades in med en fantastisk middag med vänner med en efterföljande fest. Igår var man därav lite smått seg, bakfylla på förkylning, och det blev inte många knop gjorda. Men en magisk hemmagjord pizza blev tillverkad och uppäten, mums! Idag ska det bli karré. Vet inte exakt vad men ska hitta på något gott.

Strax ska jag göra mig i ordning lite för att sticka hem till Louise! Det blir lite kaffe och häng, mysigt! Var ganska längesedan vi sågs, veckorna går ju i ek väldig fart.

Ja sen har jag ju inte skrivit om vad jag fick veta för två och en halv vecka sedan. Jag fick ett jobberbjudande i Göteborg som var alldeles för bra för att tacka nej till. Ett drömjobb helt enkelt och precis vad jag letat efter. Så jag skrev kontrakt och börjar i slutet av månaden. Så mitt i allt jul och nyårsfirande försöker jag finna någonstans att bo där, reda ut vad jag ska göra med min lägenhet här och så vidare. Så det är spännande men mycket osäkerhet om typ allt. Men jag har mor min i Göteborg att flytta in till till att börja med vilket ju känns väldigt skönt och bra! Kommer nog bo lite i en resväska första tiden då vi ska resa dels med jobbet och dels vill jag ju resa hem till Anton på helgerna. Jag ser fram emot att dra igång och är helt övertygad om att allting faller på plats med tiden. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>