Julhelgen 

Nu är jag snaaart hemma och det ska firas med pizza. Anton är bakis efter juldagen och själv är jag hungrig efter en dag på resande fot. Just nu ska bussen stanna i Lund och sen hem till Malmö. 

Men som vanligt har det varit en mysig och intensiv tid hemma. Den 22e åkte jag upp till mamma och var där till eftermiddagen den 23e. Vi hann med en mysig promenad, ett pubbesök, massa god julmat, julklappsbyte och en liten tur på stan. Sedan drog jag vidare hem och på julafton besökte vi i vanlig ordning mormor och morfar för deras fantastiska julmat och dopp i grytan. Så mysigt att träffa hela familjen innan den fram mot kvällen splittrades upp (på grund utav jobb och skilda föräldrar ). En av höjdpunkterna var att mysa med mina fina brorsdöttrar.

Kvällen spenderades med familjen, lite spel och bara mys. 

Den 25e var en lugn dag, och istället för utgång stack jag, Josefin och Lotta in till stan och gick ut och käkade. Otroligt mysigt. Sedan kom Gisela in och vi gick på bio och såg Arrival. Idag innan jag begav mig hem hann jag med en jullunch hemma med mormor och morfar.

Nu saknar jag Anton och ska bli skönt att börja träna igen! Julhelgen är mysig men också skönt när den är över. Nu ser vi fram emot nästa helg då det nya året ska firas in 🎉 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>