Onsdag

Hej! Idag är det onsdag och om drygt en vecka åker jag uppåt i landet för julfirande med nära och kära. Det är helt galet vad tiden har gått snabbt, men samtidigt känns det som att jag längtat länge. Det var evigheter sedan jag var uppe och hälsade på, men däremot har både familj och vänner varit nere och hälsat på mig så har åtminstonde fått träffa dem. Julklappshandlingen börjar bli klar, jag har bara någon kvar att köpa. Jag älskar verkligen att köpa julklappar ! 

Och Jackie älskar att vakta dem . Nåväl , bilden är faktiskt stagead , tyvärr lade hon sig inte där av egen vilja. Men men , hon spelade med i alla fall! Nu har hon åkt hem till husse igen, efter ett bandagebyte hos veterinären igår. Hon mår bra efter operationen men vill inte gå på sitt ben än utan hoppar runt på sina tre andra. Vilket inte är bra, hon måste snart börja använda det så håll tummarna ! 

Igår testade jag nya releasen grit strenght , sjukt jobbigt som precis alltid. Mitt första intryck är att jag gillar den förra bättre , men man måste ge det några gånger att lära sig övningarna och musiken. Av erfarenhet vet jag att jag kommer älska detta när det är dags för ny release igen. Idag tänkte jag prova nya bodypumpen också.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>