Söndag 

Godmorgon! Söndag morgon, jag och Jackie njuter av kaffe framför nyhetsmorgon. 

Gårdagens hiit med Louise var riktigt skoj , och har satt spår som träningsvärk vid skuldrorna (vet inte från vad men det känns i alla fall ! ). Sedan blev det att duscha lite snabbt för att träffa Mickan på stan. Så längesen men var, som alltid, precis som vanligt och väldigt trevligt. Vi gick stan runt i jakt på julklappar och frisörer , och spenderade nästan två timmar på lunchbuffe! Sedan var jag tvungen att sticka hem och ta över Jackie-tjänst , då Anton skulle iväg och träna. 

På bilden är Jackie i Fritsla och delar korg med mina föräldrars hundar. Finns det hjärterum… 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>