Lördag 

Halloj och godmorgon. Här sitter jag i soffan men en hund på ena sidan och en kopp kaffe på andra. 

Men vad har hänt sen sist då? I träningsväg har jag kommit igång och kroppen tackar mig med extrem träningsvärk /stelhet i hela kroppen. Efter en och en halv vecka vila protesterar den. Men grymt kul att vara tillbaka , bodypump i onsdags och grit strenght i torsdags. Nu om ett par timmar ska jag på hiit med Louise. 

Förutom det så är Jackie nyopererad och jag tar hand om henne. Ikväll ska Anton iväg och jag och Jackie ska titta på så mycket bättre. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>