Onsdag 

Godmorgon! 

Igår skulle jag börja träna (exakt en vecka sedan sist) efter min förkylning. Men hade för mycket nerver inför eftermiddagen att det inte blev av. Och idag vaknade jag snuvig. Men det lättar nog under dagen, är ju alltid värst morgon och kväll. Men nog om det! 

Efter mitt möte unnade jag mig en chailatte och promenerade mot stan för julhandling. Det var julskyltat och dekorerat i stan och jag hittade klappar såväl till mig själv som till andra. Det börjar ta form under granen nu. Sedan promenerade jag hem. 

Veckan har ju sprungit iväg som alla andra. I helgen hände inte mycket, främst jobb. Helgen som kommer nu ska jag ta hand om Jackie. Hon kommer imorgon efter sin operation, så jag vet inte riktigt vad kan ska vänta mig hur hon mår och hur mycket omvårdnad hon behöver. Vi håller tummarna att allt går fantastiskt imorgon ! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>