Ett gråare Malmö

Igår var jag på Dockan och passade på att ta en bild, ungefär samma vy som headern på bloggen , men mycket gråare. För det var en riktigt kall och blåsig dag. Idag har det inte blivit ljust ännu men verkar vara regnigt. Det spelar inte mig jättestor roll för jag har mycket arbete att göra som kräver innesittande. 

Alla kläder jag beställt kom i veckan , och det mesta passade utom jumpsuiten. Men linnet och ena träningstightsen var inte vad jag förväntat mig så skickade tillbaka dem också. Men är mycket nöjd med allt annat, hoodien har jag praktiskt taget bott i hela veckan. 

I måndags var jag och Louise på en föreläsning om mat/träning , ett efterföljande träningspass och därefter hoppade vi på en gymutmaning. Men resten av veckan har jag vilat för jag känner mig lite förkyld och slut i kroppen. Inatt ska Jackie sova här. Ska bli mysigt att krama sjuklingen och imorgon ska vi till veterinären. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>