Söndag & första advent 

Hola! Senast jag skrev var i måndags , men det känns som längre sen. Jag brukar alltid tycka tvärtom, märkligt! 

I varje fall tränade jag på friskis i måndags med mina kära kollegor: Louise, Göran och Jhonny. En timmas högintensivt mördarpass, askul! I tisdags var det jobb och sedan ett träningspass med Louise. I onsdags gjorde jag nog absolut ingenting, vad jag minns. I torsdags jobb och träning med Jhonny. 

Sedan vart det fredag och dags för julbord med Antons jobb. Såå god mat, dryck och underhållning . blev en lyckad kväll och övernattning på Ystad Saltsjöbad. dagen efter en drömhotellfrukost och en förmiddag i spaavdelningen innan vi körde hem. Hemma blev det tvätt, gym, tacos, snacks och så mycket bättre innan en tidig kväll eftersom båda var slitna från julfesten. 

Idag har vi hunnit med en promenad i bulltoftaparken, köpa julgrejer och tränat. Jag ska hoppa in i duschen sen ska vi fixa granen. Börjar äntligen få lite julkänsla! 

Men dagen har ett moln över sig, imorse ringde Björn då han var på väg till akuten med Jackie. De vet inte (exakt) vad det är men hon spenderar natten där då hon behöver smärtstillande…imorgon blir det antagligen operation. Jag hoppas hoppas hoppas att hon kan bli helt återställd . och att priset inte blir helt sjukt. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>