Happyplace 

Igår efter ett svettigt pass aktiverade jag mitt guldmedlemsskap på fitness. För nu har jag ju bott i Malmö i tre år , och därmed också tränat på fitness i tre år. Och jag har verkligen träningen att tacka för mycket. För mitt förstånd egentligen. När jag är på en mörk plats är det terapi för mig. Jag började fundera över detta när jag fixade mitt fina guldkort, men det är inte fitness24seven i sig, även om jag älskar det gymmet , utan all träning. Jag har tidigare varit medlem på svensons hälsocenter och friskis, och jag älskade dem också. Jag älskar känslan av löpning. Jag vet att alla inte gillar träning, men förhoppningsvis gillar de något annat. Alla behöver ju något. Och jag, jah gillar inte så mycket mer, förutom mat…och snacks . Nej men tillbaka till allvaret , så är det mitt sätt att hantera glädje, stress, ilska och sorg. Jag är inte där sju dagar i veckan, jag har inga mål med träningen (inga uttalade men jag är envis som fan och vill ju alltid bli starkare och snabbare), jag kan inte allt , jag låter livet komma emellan ibland. Men när jag är där är jag hemma.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>