Torsdag

Idag öppnade Ica på värnhem och eftersom jag hade ärenden till affären tänkte jag att jag borde kolla in nya butiken. Det skulle jag aldrig gjort. Jag var där vid 10 och insåg snart att det var då de öppnade portarna, för där var extremt mycket folk och personalen välkomnade oss i entrén. Positivt med besöket var att 1) fick tårta (efter köande dock) 2) gratis från salladsbaren . Men ingenting av det jag gick ut för att köpa fanns , så efter att ha köat i cirka en halvtimme fick jag ändå gå till två andra butiker . Ja så det var min förmiddag, ett snabbt ärende gone wrong ! 

Igår tog jag mig till stan och kom hem med lite nytt. Imorgon  är det julfest med jobbet och annars blir helgen lugn då jag har jobb.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>