Söndag 

Hola!  Jackie kom i torsdags kväll efter jobb så på kvällen käkade jag och Anton taco och myste med henne i soffan. Innan dess var jag och Johanna på grit Strenght. Veckans första pass och det kändes, framför allt dagen efter då det var dags för hiit The cage med värkande muskler. En för mig ny instruktör som körde ett killer-pass. På eftermiddagen samlades vi ett gäng tjejer på prison island för att överraska Johanna som fyller år idag. Det är typ ett fångarna på fortet koncept, man arbetar i lag och ska samla poäng i olika celler. Mitt lag blev det förlorande laget men vi var ju tvungna att låta Johanna vinna … (säger vi). Kul var det i alla fall. Sedan fortsatte kvällen med middag på eatery på Malmö live, drinkar på den nya skybaren i Studio-huset och avslutades på Paddys. Idag är jag lite seg men ska snart riva av ett hiit – pass som säkert råder bot på det. Ikväll blir det hemlagad salami & mozzarella pizza och så mycket bättre 💃. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>