Söndag

Hej söndag! Just nu ska jag äta en sen frukost  (för jag sov till tio). Har precis varit i min lägenhet och satt igång två tvättar. Hade mor sovande där när hon var på besök och nu i veckan har jag haft min bästa Lotta nere så har gått åt lakan och handdukar i mitt hotellrum .

I fredags jobbade jag kväll och spenderade sedan några timmar framför netflix innan jag somnade. Igår jobbade jag också , sedan lagade jag musslor till lördagsmiddag och kollade självklart på så mycket bättre. Vi gick också en promenad i regnet till kyrkogården eftersom det är allhelgonahelgen. Men tyvärr var det inte så många om tänt.

Och idag ska jag gå på hiit The Cage med Louise, så kul!

Och är så nervös inför USA-valet tisdag natt. Det blir garanterat uppesittarkväll. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>