Onsdag 

Kaffe, nyhetsmorgon, en trött hund som myser. En väldigt lugn morgon. Skulle egentligen upp först om 40 min men Anton väckte mig med kaffe på sängen så det var lika bra att gå upp.

Igår lunchade Anton och jag på triangeln. Sedan stack han tillbaka till jobbet och jag tog en liten shoppingtur. Jag kom hem med ett par snygga höstskor, en stickad tröja och ett par svarta byxor. Idag kommer troligtvis också mina nya träningsskor, de kom förra veckan men var lite stora så har bytt storlek. Ska bli väldigt spännande att se om de gör underverk för min träning ! 😉 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>