Söndag

Godmorgon! Det är söndag morgon och helgen har försvunnit bakom mig. Men har ju denna underbara och soliga dag kvar faktiskt. 

Har gått nästan en vecka sen sist. I torsdags var jag på en enormt trevlig after work med Johanna och Simon i Köpenhamn. Vi åt god middag, delade en flaska vin och fortsatte till ett ställe med grymma drinkar innan vi återvände till hemlandet. 

Sedan var det fredag och min ‘sista dag’ på kontoret. Min officiella sista dag är om två veckor men pga att mitt pendelkort gått ut och jag inte har så mycket kvar att göra kan jag jobba hemifrån. Men fy vad jag kommer sakna kontoret och alla där och runtomkring! Har varit en fantastisk tid med fantastiska människor. Var väldigt vemodigt att tänka att man inte ska dit mer. Vi käka hamburgare till lunch sen på eftermiddagen hade vi trevlig fredagsbar. Väl hemma hade Anton vänner över i nya lägenheten så kvällen avslutades på bästa sätt. 

Lördagen spenderades delvis på IKEA och jysk där bland annat fina sängbordslampor och gardiner inhandlades. Vi gick på nya bridget jones som var extremt rolig och verkligen feel good. 

Idag blir det förhoppningsvis en lång nice brunch med Johanna. Kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>