Godmorgon lördag 

Klockan är nio och det är lördag morgon. Dricker kaffe nummer två. Vaknade av att solen sken rätt in. Kanske ska man försöka ta vara på den fina dagen på något sätt? Blir nog i så fall en promenad eller jogg. 

Igår var jag ledig från jobbet men sökte jobb. Jag ska gå ner i tid sista månaden och jobba mycket hemifrån. Runt 17 gick jag och Anton till gymmet. Jag gick på bodypump och han körde ett eget pass. Vi gjorde grym god chili till middag, gick till hemmakväll och köpte godis och kollade på mr & mrs Smith på tv. 

Blir nog en väldigt slö dag idag. Är öppen för förslag men om inget händer blir det lugnt. Måste i helgen börja med den första uppgiften på kursen jag berättade om för den ska in på måndag. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>