Godmorgon! 

Idag är det tisdag och jag sitter i soffan och startar dagen med mitt morgonkaffe. Så det är helt i sin ordning. Igår drog en ny vecka igång och en del grejer händer. Jag väntar på ett besked. Jag var på intervju i fredags och ska i veckan få besked om de vill träffa mig igen, hur det ser ut osv.

Jag har också börjat en distanskurs i skrivande för webben. Bara för att det är roligt. Jag älskar ju att skapa och skriva och vill bli ännu bättre. Så vi får se vad detta är. Jag tror det ska gå bra! 

Jag ska tre månader senare beställa mitt examensbevis  (jag vet, jag är lat. Men mest är jag rädd för att göra fel och inte få min dubbelkandidat på beviset men igår mejlade jag studievägledaren så nu jäklar!).

Denna vecka får även Anton sin fina lägenhet och blir därmed granne med mig. Så jag ska ju hjälpa honom flytta in, shoppa osv. Väldigt roligt! 

Så förlåt för dålig text, jag har lite bråttom att göra mig i ordning nu. Ha en härlig dag! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>