Söndag

God förmiddag! Det härliga sommarvädret har ersatts av en rätt kall, regnig och blåsig dag. Jag sitter inne och det låter som storm utomhus! 

I fredags efter jobbet tränade jag bodypump. Sedan efter en snabb dusch gick Anton och jag och beställde pizza som vi avnjöt på en filt i parken för att få njuta av vädret dagens sista timmar. Igår lördag köpte vi lite, observera väldigt lite, saker till Antons nya lägenhet. På torsdag får han nycklarna och vi blir grannar. Jag tycker lägenheten är extremt fin och det ska bli så kul! Sedan tog vi en utomhuslunch eftersom det återigen var magiskt väder, innan jag cyklade till jobbet där jag hade stängning.

Idag är det söndag och jag har i vanlig ordning en ganska lugn dag men med en del saker att fixa inför veckan. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>