Godmorgon torsdag 

Godmorgon! Återigen ligger jag i sängen och hinkar kaffe. Ska strax skutta upp och göra mig i ordning. Veckan har varit trevlig! Mest eat sleap work repeat så har inte direkt något spännande att dela. I måndags var jag på bodypump med linnea, i tisdags var jag på bodyattack och igår tränade jag inte utan Anton kom och vi ordnade taco-onsdag 💃👌 

Kan vara sista pendlardagen för veckan idag , beror lite på men ska eventuellt jobba hemifrån imorgon. Denna vecka har vi stackare som byter spår på Kastrup och visar leg blivit bjudna på glass av vakterna två dagar. Det går hem hos en snacksälskare som mig! 🍦

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>