En regnig måndag morgon 

Yes! Ligger i sängen och väcker kroppen med kaffe men kan se ut att det är en regnig morgon. 

I fredags hade jag och Anton bestämt att vi skulle käka middag på Malmöfestivalen. Men när vi väl kom in till stan ville vi sitta och ta en öl till maten så det blev Texas vid kanalen och jag käkade bbq ribs. Efteråt köpte vi både brända mandlar och mini donuts…så vi blev ganska mätta. I lördags gjorde vi inte så mycket på förmiddagen, städade lite, och sen jobbade jag kvällen. Igår var det världens finaste väder och jag hade en grymt mysig dag. En tur med GoBoat i kanalen, lunch på tusen2, min favoritglass på lejonet och björnen och ett pass bodypump är lite vad som gjordes. Vi har också lyckats se många bra filmer: Will hunting, The intern, The fault in our stars och bridesmaids. 

Nu ska jag upp och göra mig redo för jobb. Ha en fin (regnig) måndag 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>