Måndag

Hej! Igår när jag skrev skulle jag snart iväg och jobba på CG. Det var roligt och riktigt trevligt att träffa lite fina kollegor! Och idag var jag tillbaka på kontoret. Dagen började väldigt gott med att en köpt dounuts till alla 👌 den satt riktigt fint. Jag älskar verkligen dounuts. Efter jobb blev det en löprunda. Det var för ovanlighetens skull varmt och sol så tog min runda som går förbi västra hamnen och scaniabadet vid havet. Nu har jag precis käkat middag och fixat matlåda, ska spendera det som är kvar av kvällen med att titta på serier. Kram! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>