Söndag 

Godmorgon! Eller förmiddag. Klockan är ju faktiskt tjugo över tio. Och jag sittligger i sängen och dricker kaffe.

Min helg har varit väldigt lugn och skön. I eftermiddag är det jobb. Innan dess ska jag posta min käka klocka som jag tappat och som blev förstörd. Jag ska skicka in den för ett kostnadsförslag…hoppas! 

I fredags efter jobbet kom Anton och vi kollade film och käka mat och snacks. I lördags efter frukost stack jag på ett pass bodypump och Anton körde ben. Sedan shoppade vi på ÖB innan vi stack hem, fixade oss och cyklade till stan för shopping. Främst för Antons del! Dock kom jag inte hem helt tomhänt. Kvällen bjöd återigen på mat snacks och film hemma i soffan samt städning och tvättning.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>