Min söndag: brunch och hiit the cage

Ja så var det söndag kväll och helgen är snart slut. Imorse blev det sovmorgon och när Anton vaknat till liv drog vi och käkade brunch på ”pappas flickor”. Nasty namn men jättemysig söndagsbrunch med uteservering i allén. Var där för tre veckor sen med Johanna och spenderade nästan en hel söndagseftermiddag! 

Jag har också kört ett hiit The cage-pass med Linnea. Brukar köra grit på söndagar men nu har instruktören bytt till detta pass så då får jag också byta 😉 men detta är också extremt roligt 👌💪 

Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda för nya veckan. Kram! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Min söndag: brunch och hiit the cage

    • Ja det borde du! just nu när jag pendlar till kph kommer jag hem så sent att jag bara hinner gå på kvällspassen vid 19 men går på ganska många kvällspass i alla fall! Min sista månad är september och då kanske jag går ner i tid och kan gå på hiit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>