Min lördag: Kebablunch och löpning

Hej! Klockan är sju och lördagen har i vanlig ordning sprungit iväg. Igårkväll när jag kom hem från jobbet kom Anton hit. Vi fixade oss lite, för han hade tränat och jag haft en lång dag på jobb, sen tog vi en promenad till möllan och käkade indiskt och tog några öl. Jag älskar verkligen indiskt, så galet jäkla gott vad man än väljer från menyn! Sen gick vi hem, käkade upp en kladdkaka jag hade i kylen sedan kvällen innan och spelade spel. Kladdkakan var magisk och bakad på rapsolja istället för smör och grahamsmjöl istället för vetemjöl eftersom det var det enda jag hade hemma. Och givetvis med kokos i formen. Blev grymt gott 👌 kanske får bli en till ikväll också om lusten och orken faller på.

Imorse drog vi till emporia för Anton ville köpa något att ha på sig ikväll på big slap. Han hittade en skitsnygg skjorta och jag fick med mig en jacka och en fin topp  (båda från rean så endast 550kr fattigare). På emporia intog vi också vår obligatoriska kebab som vi alltid käkar om vi äter där.

Sen han drog iväg för kvällens festligheter har jag tvättat, plöjt tre avsnitt pretty little liars och vart ute och sprungit en runda, blev fyra varv i parken. Och nu lagar jag mat som ska förtäras framför ännu mer pretty.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>