When feeling low, bodypump 

Ja vi får hoppas att det funkar! Att piggna till och bli glad av ett pass bodypump. Jag känner mig ganska nere idag utan att riktigt veta varför. Men är inte helt återhämtad från när det var som värst, och det tar ju lite tid! Men tror träningspasset kommer göra susen. Brukar alltid få en sjuk endorfinkick av träning, därför jag älskar det! Har typ väldigt precis nyss kommit hem från jobb, kastat i mig en macka och dricker en kopp kaffe sen ska jag byta om och gå. Nu har fitness börjat med höstschemat/ det vanliga schemat igen så nu hinner jag faktiskt till några pass efter jobb. Wie!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>