I like them sundays

Söndagar har blivit nya städdagen här hemma. En dag som har tomt på agendan för att lämna gott om tid till att göra fint, tvätta, träna, laga god middag och förbereda för veckan. Nu kommer jag hem så sent på vardagarna att matlagning och träning inte riktigt hinns med (prioriteras). Jag brukar vara trött och nöja mig med en dusch, äta rester eller mackor och kolla på serier. 

I fredags efter jobb snabbade jag mig hem och bytte tåget mot bussen till Klågerup. Där spenderades kvällen med grillning och sällskapsspel med Anton. På lördagen tog vi en promenad, spelade mer spel, käkade pizza och kollade på film. En extremt lugn helg kan man kalla det. Nu har jag snart tvättid, mitt grit strenght pass och sen ska jag laga min magiska köttfärssås. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>