Torsdag 

Godkväll! Nu ligger jag i sängen och kollar ett avsnitt vikings innan det är dags att släcka ögonen. 

Imorgon är det fredag igen, och ännu en arbetsvecka är då avverkad. Också denna har rusat förbi. Jag mår asbra just nu, kan vi inte bara stanna tiden just nu? Igår var jag med Anton, vi gjorde inget speciellt, lagade mat, käkade och såg säsongsavslutningen av million dollar listing. Idag hann jag faktiskt träna efter jobbet,  trodde passet började kvart i sju så när jag fem i halv kollade i appen och såg att det började fem över halv fick jag springa till gymmet. Tur att det är nära! Jag är glad att jag sprang, för det var så jävla roligt! 

Bjuder på en bild på Jackie som precis käkat upp en kudde men leker oskyldig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>