Söndag

Hej! Nu var det ett tag sedan, det har verkligen varit full rulle här. Första veckan på nya jobbet har avverkats och slukat största delen av måndag-fredag. Eftersom kontoret ligger i köpenhamn sväljs tyvärr några timmar om dagen av pendlingen. Men efter jobbet i fredags blev det pizzamiddag i pildammsparken och catch up med mickan och mackan. Sedan körde jag och Anton ett late night pass på gymmet. 

I lördags tog vi cyklarna till ribban och spenderade hela dagen där. Jag tog mina första dopp i havet. Linnea, Philip och Johanna anslöt under dagen. När vi kom hem drog jag och Anton till stan och käkade burgare på tusen2, sedan avslutade vi dagen med en film. 

Idag har jag städat lägenheten rätt rejält, shoppat lite nya sommarkläder (så hoppas den tropiska värmen är här för att stanna) och tvättat. Kvar på schemat är ett pass grit strenght, handla, laga middag och förbereda för kommande vecka. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>