Lördag

Hej! Just nu rullar ett avsnitt vikings på datorn innan det är dags att sova. Idag har jag spenderat lite mycket pengar då jag tog mig till stan och kom hem med två nya tshirts, en snygg topp, ett basic linne, två nya bhar, en med matchande trosor, tre andra trosor och två par somriga byxor. Denna helg har jag Jackie och är ledig så har verkligen försökt njuta av det fast jag har mycket att tänka på. På måndag börjar jag ett nytt jättespännande uppdrag som jag verkligen ser fram emot. Då blir det några månader med extremt mycket jobb vilket ska bli roligt. Därför ska jag passa på att ta det extremt lugnt imorgon. Bara vara med Jackie och kanske träna! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>