Torsdag

Godkväll! Herregud vad jag är trött! Försökt piggna till med två koppar kaffe men utan vidare bra resultat. Får väl helt enkelt gå och lägga mig snart men har lite grejer jag helst vill göra först. Och jag får väl skylla mig själv att jag är trött. Efter att jag och Johanna varit på grit plyo landade jag i soffan där två avsnitt vikings avverkats. Ganska meningslöst tidsfördriv som inte direkt piggar upp. Nåväl! Inte haft en jättespännande dag annars. Imorgon bitti kommer Jackie så då ska vi mysa och förhoppningsvis promenera lite om hon vill. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>