Tarzan och Köpenhamn

Alltså herre vad denna veckan sprungit fram. VARFÖR GÅR TIDEN SÅ FORT?! Det gillar jag absolut inte. Hursomhelst. Natten till idag var jag och Johanna på premiären av Tarzan! En extremt mysig film som blandar humor, kärlek och action. Och Skarsgårds superkropp får vi inte glömma. Blev lite spontant då det kom upp på gymmet att Linnea skulle på Tarzan idag och vi också blev sugna på att se den. Nice i alla fall!

Och idag hade jag ett möte i Köpenhamn, och eftersom solen sken och jag inte hade några egentligen förrän bodypump på kvällen stannade jag kvar och gick på stan. Tänkte mest bara ha det gött i det fina vädret men slutade med att jag köpte ett par sjukt snygga skor (som jag antagligen sällan kommer använda, eftersom jag sällan använder snygga skor), ett fint armband och ett par calvin klein trosor. 
IMG_20160713_180034

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>