Söndag

Godmorgon! Ligger och drar mig med kaffe och bok  (nu ”öppnas i händelse av min död” av liane moriarty). Börjar jobba klockan två, tänkte faktiskt försöka städa / rensa garderoben under förmiddagen. Kommer antagligen inte gå så jättebra men är klart värt ett försök  (jag behåller alldeles för mycket skit, har svårt för att rensa ut). 

Igårkväll städade jag och började rensa ut lite. Tänkte förutom garderoben rensa bland mina smycken som hängt med sen nittiotalet  (tror inte jag kommer använda gigantiska ringar i öronen igen..) och andra ställen som inte städas till vardags. Igår slängde jag två stora soppåsar, så skönt! Inte hunnit träna i helgen men får bli vilotid, blev bara tre pass denna veckan men det är helt okej. Har ju haft annat för mig. Imorgon ska jag på matchen med några kollegor! Ser fram emot det, bara hoppas det inte regnar. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>