Torsdag

Jag är så trött! Har saker som borde göras men just nu lockar nästan bara att slänga mig i sängen och läsa…nu har jag börjat med ”Sophies historia”. Också den av Jojo Moyes och som alla hennes är den både lättläst och väldigt bra! 

Idag fick jag nog av mitt svintohår och klippte av mycket. Men trivs jättebra med det nya korta trots att det såklart känns extremt ovant. Känner knappt igen mig när jag ser mig i spegeln. Förutom ett besök hos frisören har jag varit i stan en andra gång och håll Johanna och Bells sällskap i deras shopping. Sen stack jag hem för att hinna till grit plyo passet jag bokat. Lagade magisk mat och kollade vikings. I helgen blir det jobb igen, fre, lör och sön. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>