Tisdag 

Hej! Vad händer här då? 

Är ute på promenad men upptäckt att jag har klätt mig alldeles för varmt. Gått ganska långt, skalat av mig lager för lager och nu sitter jag i rörsjöparken och lyssnar på musik och dricker upp min kaffe jag hade med mig. Kollar på barnen som badar i..ja vad det nu är.

Har snart läst ut en ny bok (tur jag beställde många). Denna gången är det ”Arvet efter dig” av Jojo Moyes. Uppföljaren till ”Livet efter dig” som jag läst och som Mickan och jag såg på bio för ett par veckor sen. Hade hellre läst den i en solstol vid ett hav eller en pool någonstans, men hemma får väl gå an. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>