Onsdag

Det har regnat hela dagen. Men det gör egentligen inte så mycket, för jag behöver inte vara ute. Jag fick en stor leverans med böcker igår, bland dem Fredrik Eklunds bok. Alltså han är en underbar och klok man, och boken är feel good rakt igenom. Eller i alla fall halvvägs som jag kommit. Vill ju inte att den ska ta slut men i ärlighetens namn har jag inte så mycket annat att göra. I vilket fall rekommenderar jag den starkt. Längtar till i eftermiddag då jag och Johanna har träning på schemat. Every damn day  (nästan). Älskar det. Träningen är mitt happy place. Är inget träningsfreak om man ser till bilden av ett träningsfreak enligt folks (och mina) fördomar. Jag har aldrig tänkt på vad jag stoppar i min kropp och jag vaknar absolut inte tidigt varje morgon med ett leende och tar en powerwalk innan frukost. Jag har inget speciellt träningsschema. Jag tränar för att det gör mig så himla glad och det ger mig ny energi. Det är så sjukt jäkla roligt! 


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>