Måndag

image

Ja ny vecka och nya möjligheter. Hoppas jag! Bilden är från lördagens promenad i bokskogen. Var väldigt härligt men Jackie fick massa utslag, såg ut som nässelutslag. Som tur var la det sig snabbt och hon har mått fint sen dess. Igår skulle jag på grit strenght, men när jag kom dit låg det en lapp att det var inställt. Blev jättebesviken men körde ett eget pass. Idag ska jag köra bodypump med Johanna. Ska bli trevligt för var väldigt längesedan vi tränade ihop. Från varje dag tills…ja jag minns knappt. Ibland kommer livet i vägen! Anton jobbar natt så han ligger och sover. Jackie ligger i soffan och sover. Bara jag som är vaken!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>