Fredag

image

Vad händer med tiden? Fredag igen redan!!

Nu i veckan kom min nya almanacka från personligalmanacka, kan verkligen rekommendera er som liksom jag tycker utbudet som finns i butik är trist, här kan du själv styra utsida såväl som insida. Jag blir glad varje gång jag tittar på min för nu kan jag bära med mig två av årets bästa minnen och soligaste dagar.

Igår var mitt första träningspass på drygt en vecka. Blev sjuk när jag kom hem från Borås men börjar känna mig bättre. Gick på ett bodypump-pass. Det var riktigt jobbigt! Kanske en kombination av en trött kropp som inte tränat lika ordentligt det senaste och att det var ny release. Sjukt kul att komma iväg i alla fall!

Ikväll ska jag och Mickan gå på biopremiären av Livet efter dig. Vi båda älskar boken och det ska bli sjukt mysigt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>