Besök på hemmaplan

image

Just nu ligger jag i en stor säng i ett rum som först var min storebrors, sen min storasysters och nu gästrum. Så jag är alltså hemma i mitt familjehem. Kom hit igårkväll och anledningen till mitt besök är förutom att det är nice att åka hit även att min fina Lotta fyllt 25 och det ska firas på lördag.

Idag spenderade jag, mamma, Josefin och Gisela dagen på stan, där jag också sprang på Anjelica och Rebecca! Så det var ett stort härligt gäng som shoppade och käkade buffé. Galnaste gladaste gänget på restaurangen, tur att det inte var så mycket gäster mer än vi…

Och min shopping resulterade i tre nya toppar, ett par nya byxor och två nya solbrillor. Råkade tappa bort mina favoriter på examen…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>