Examen!!

image

Ja håll i er, för nu kommer inte ordet plugg inkluderas i varje jäkla inlägg. Som förövrigt varit snåla men det beror just på det, att dagarna sett likadana ut och jag vill inte upprepa mig varje dag.

Igår var det alltså min dag att ta examen, efter månader med plugg och de senaste två veckorna med avslutningshögtider varvat med slutseminarier och opponeringar. Förra torsdagen var det avslutningshögtid för fakulteten teknik och samhälle. En grym kväll med massa härliga affärssystemare. Dagen efter var det slutseminarium för vår kandidatuppsats i informationssystem. Sedan igår var det slutseminarium för vår kandidatuppdats i företagsekonomi. Efter den mingelavslutning för företagsekonomerna och ett underbart firande på kvällen. Dessa tre år har innehållit både svårigheter och underbara saker, men de personer jag mött hör bara till underbarheterna och jag är så glad att jag fått privilegiet att lära känna dem. Och jag hoppas att jag kommer fortsätta känna dem. Ikväll mår man som man förtjänar efter gårdagens firande. Så det blir en lugn kväll. Den första helgen man kan koppla av med gott samvete och bara det känns ju magiskt. Nu kör vi, mot nya utmaningar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>